Evaluarea importanței lacurilor urbane în furnizarea de servicii ecosistemice asociate acestora


Universitatea din București prin Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact coordonează proiectul de cercetare PN-III-P2-2.1-PED-2016-1300 Metode experimentale pentru evaluarea serviciilor ecosistemice ale lacurilor urbane în contextul schimbărilor climatice globale, finanțat de către UEFISCDI.

In cadrul acestui proiect ne propunem sa evaluăm importanța lacurilor în cadrul orașelor, atât din punct de vedere al reglării climatului și al îmbunătățirii calității aerului, cât și din perspectivă socială. Un obiectiv important al proiectului este de a identifica care sunt motivele pentru care populația este atrasă de lacurile urbane.

Având în vedere expertiza Dvs., vă rugăm să răspundeți la întrebările din chestionarul intitulat "Evaluarea importanței lacurilor urbane în furnizarea de servicii ecosistemice asociate acestora". Pentru a alege un răspuns(-urile) corect(-e), bifați căsuța aflată inaintea fiecărui item.

Timpul estimat de completare a chestionarului este de 20 de minute.

Acest chestionar colectează date care vor fi folosite numai în scop științific.

Pentru detalii și/sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail cristian.ioja@geo.unibuc.ro. Vă mulțumim pentru colaborare!


1. Domeniul de activitate (ex: economie, educație, medicină, sănătate etc.):


2. Ocupația curentă (ex: profesor de geografie, inginer, biolog, urbanist, etc.):


3. Vechimea în profesie (în ani):


4. Localitatea de rezidență:


5. Vârsta:

 
 
 

6. Sex:

 

7. Vă este familiară problematica lacurilor în mediile urbane?

 

8. Locuiți în proximitatea sau vă este cunoscut unul dintre următoarele lacuri?Pagina 1 din 3